10 klimaatacties die werken

Boussemaere Pieter, Auteur, historicus en docent Vives Hogeschool Brugge, komt heel boeiend en onderhoudend uit de hoek. Hij vertrekt van naakte feiten en zijn discours is vrij van ideologisch of politiek getrouwtrek. Zijn tien persoonlijke acties zijn wetenschappelijk onderbouwd en werken echt.

Locatie

Deinze 9800 Désiré Delcroixstraat 1 A Zaal Rekkelinge

Misschien moeten het toch eens echt hebben over de essentie van de klimaatkwestie. Een wereldprobleem waar je zelf weinig vat op hebt? Mogelijks doe je al van alles, maar… helpt het ook echt? Anderen blijken er zich weinig van aan te trekken en passen hun gedrag nauwelijks aan.

Sommigen hameren op consuminderen. Anderen focussen uitsluitend op technologische redmiddelen. Is kernenergie, houtverbranding of een elektrische wagen nu goed of slecht voor het klimaat? Hoe breng je de klimaatkwestie ter sprake zonder meteen weggezet te worden als ‘groene’?

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Inkom aan de deur € 12 of € 10 mits vooraf inschrijven: joost.vermeersch@telenet.be en het juiste bedrag (€ 10 ppn) overschrijven vóór 21 januari 2020 op Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "10 KLIMAATACTIES+ lid vereniging". Leden ontvangen aan de ingang € 2 korting

Inschrijven

inschrijven bij joost.vermeersch@telenet.be vóór 21 januari 2020

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Jan 26
Locatie

Wontergem

Vr Jan 31
Locatie

Deinze

Wo Feb 19
Locatie

Herzele